Daarom Geen Punt

Ieder persoon heeft zijn of haar eigen talenten. De een heeft gouden handjes en maakt wat zijn ogen zien. De ander heeft een uitstekende babbel en zet die om in klinkende munt. En weer een ander heeft creatieve ideeën en weet die uit te werken tot een zakelijk succes.

Het schrijven van prettig leesbare teksten, informatieve artikelen en verhalen die raken, is ook een vak apart. Nieuwsbrieven, advertorials, brochures, folders, websites, het zijn stuk voor stuk visitekaartjes die foutloos moeten zijn en er verzorgd moeten uitzien. Het is niet altijd gemakkelijk om duidelijk en in goed Nederlands te verwoorden en op papier te zetten wat je in gedachten hebt.

Geen punt!

Ook voor dat soort werk zijn er mensen met de juiste kwaliteiten. Tekst- en redactiebureau Geen Punt heeft die kwaliteiten in huis. Voor het schrijven van teksten, artikelen en verhalen die passen bij uw blad of bij uw bedrijf. Geen Punt vindt de juiste woorden voor het verhaal dat u wilt vertellen en de sfeer die u wilt uitstralen. In heldere bewoordingen en goed Nederlands, afgestemd op de doelgroep. Daarnaast kan Geen Punt zorg dragen voor het corrigeren, redigeren, herschrijven en opmaken van aangedragen tekstvoorstellen. Van brochureteksten tot (jaar)verslagen, van artikelen tot complete (hand)boeken.

Geen Punt…
… voor verhalen met inhoud.
… voor informatieve artikelen.
… voor correct Nederlands.
… voor de puntjes op de i.
… voor vlotlopende zinnen en pakkende teksten.
… voor tekstverzorging tot in de puntjes.

Een goede tekst… Voor u een probleem? Voor ons geen punt!

Denkt u dat wij iets voor u kunnen betekenen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kwaliteit en professionaliteit

Jolette van Eijden van Geen Punt is in het bezit van een VAR-wuo. Ze is aangesloten bij Tekstnet, de beroepsvereniging van professionele tekstschrijvers.

tekstnet

Bekijk hier de leveringsvoorwaarden

Correct Nederlands

Duidelijke teksten

Heldere bewoordingen